ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθελοντική Αιμοδοσία με… άρωμα γυναίκας!

Εθελοντική Αιμοδοσία στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας διοργάνωσε την Τετάρτη ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας.
Συνδιοργανωτές ήταν Σύλλογοι Γυναικών και φορείς της Άρτας σε μία προσπάθεια να υπογραμμιστεί η σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και μήνυμα που στέλνει για την ανάγκη αυτάρκειας της χώρας σε αίμα.

Συμμετείχαν:
Ο Σύλλογος Γυναικών Κομποτίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών – Περιφέρεια Ηπείρου, Θεατρική Ομάδα Κομποτίου «ΥΦΟΠΟΙΟΙ», η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακρυγιάννης», το Θεατρικό Εργαστήρι του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς», οι Σύλλογοι Γυναικών Ροδαυγής, Φιλοθέης «Εσπερίδες», Αμβρακικού, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ. Αρταίων, ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών Άρτας, ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών, η Εταιρεία Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, το Λύκειο Ελληνίδων και οι Σύλλογοι Γυναικών Ψαθοτοπίου, Αγίου Σπυρίδωνα και Γ. Καραϊσκάκη «Λένω Μπότσαρη».


Επόμενη εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο Επιμελητήριο Άρτας με θέμα: «Γυναίκα και Εθελοντισμός».

Related posts

Στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου Μετσόβου άφησε την τελευταία του πνοή 62χρονος Τρικαλινός

Κώστας Παππάς

Ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό με θέμα: «Καθυστερήσεις στον Αναπτυξιακό Νόμο»

Κώστας Παππάς

Σοκάρουν οι διαπιστώσεις για τη δολοφονία του 58χρονου δικηγόρου – Έτσι τον σκότωσαν

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..