ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώδεκα (12) νέες θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων στο Δήμο Αρταίων

Δώδεκα (12) νέες θέσεις στάθμευσης, με συγκεκριμένες προδιαγραφές που ανταποκρίνονται πλήρως στην σωστή και ασφαλή στάθμευση των ποδηλάτων, τοποθετήθηκαν από το Δήμο Αρταίων, σε διάφορα σημεία της πόλης, εντατικοποιώντας την προσπάθεια του Δήμου για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου, για μια πόλη, φιλική, ασφαλή και προσβάσιμη σε όλους.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί μέρος των πολλαπλών δράσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος Αρταίων, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, με παρεμβάσεις και έργα σε όλο το εύρος του Δήμου.
Στις θέσεις υπάρχει ειδική σήμανση, ώστε να είναι σαφές πως πρόκειται για θέσεις αποκλειστικής στάθμευσης ποδηλάτων. Οι θέσεις είναι καινούργιες και τοποθετήθηκαν σε δημοτικά κτίρια, δημόσιες υπηρεσίες και αθλητικούς χώρους και συγκεκριμένα βρίσκονται:
 Στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας .
 Στο αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αρταίων.
 Στο κτίριο που στεγάζεται η Π.Ε Άρτας.
 Στο Πρωτοδικείο Άρτας.
 Στο νέο κλειστό γυμναστήριοΤ9.
 Στο Εργατικό Κέντρο Άρτας.
 Στο Παραποτάμιο Πάρκο.
 Στη Διεύθυνση Γεωργίας.

Related posts

Τραγωδία: Πήγε για κυνήγι και σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας Θοδωρής Νιτσιάκος

Κώστας Παππάς

Θρίλερ με την έδρα του ΚΙΝΑΛ στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Πέθανε η ηθοποιός Κία Μπόζου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..