• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Δόθηκε σε κυκλοφορία ο δρόμος προς Τζουμέρκα στη θέση «Μαυρολάγκαδο»
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δόθηκε σε κυκλοφορία ο δρόμος προς Τζουμέρκα στη θέση «Μαυρολάγκαδο»

Σεκυκλοφορία δόθηκε ο δρόμος από Ιωάννινα προς Τζουμέρκα στη θέση «Μαυρολάγκαδο». Η διέλευση των οχημάτων θα πρέπει να γίνεται με προσοχή καθώς υπολείπονται ορισμένες ακόμη συμπληρωματικές εργασίες.
Σε εξέλιξη οι εργασίες τοποθέτησης γέφυρας Μπέλλεϋ στον Άραχθο
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες τοποθέτησης από το Μηχανικό της 8ης Ταξιαρχίας της γέφυρας Μπέλλεϋ στον ποταμό Άραχθο και επί της επαρχιακής οδού προς Γότιστα του Δήμου Μετσόβου.
Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ανέφερε ότι οι εργασίες εκτελούνται με πολύ γρήγορο ρυθμό, εξήρε την προσπάθεια των στρατιωτικών της 8ης Ταξιαρχίας, ενώ ευχαρίστησε για την άμεση διάθεση της γέφυρας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Παν. Φλώρο, τον οποίο χαρακτήρισε «φίλο της Ηπείρου».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η Εγκύκλιος των Χριστουγέννων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Καλλίνικο

Κώστας Παππάς

Άρτα: Ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του ο 38χρονος – Ισχυρίστηκε πως ο 65χρονος «θα τον σκότωνε πρώτος»

Κώστας Παππάς

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Πρέβεζας για την επίσκεψη Ν. Ανδρουλάκη

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..