ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Διευκρινήσεις από την παράταξη ” Επιμελητηριακή Αλλαγή ”

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο , η παράταξη
” Επιμελητηριακή Αλλαγή ” με επικεφαλής τον κ. Δημήτριο Χουλιάρα , αισθάνεται την υποχρέωση να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα.

Με ομόφωνη απόφαση των εκλεγμένων μελών της δηλώνει τα εξής :

1. Με συνέπεια και ευθύνη στηρίζει την προεδρία του κ.Γιάννη Γκολομάζου στο Επιμελητήριο Άρτας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 , τηρώντας τη δέσμευσή της που προήλθε από την αρχική συμφωνία για συνδιοίκηση.
Να θυμίσουμε ότι η συμφωνία αυτή προέβλεπε για 3 χρόνια να ασκείται η διοίκηση από την παράταξη ”Επιχειρούμε Μαζί ” του κ. Γκολομάζου και για 1 χρόνο από την παράταξη ”Επιμελητηριακή Αλλαγή ” του κ. Χουλιάρα.

2. Άλλωστε, εδώ και τρία χρόνια , με απόλυτο πάντα σεβασμό στην συμφωνία μας και στον επιμελητηριακό θεσμό , στηρίξαμε και βοηθήσαμε την προεδρία του κ. Γκολομάζου από θέσεις ευθύνης στα όργανα και στις επιτροπές , συμβάλλοντας έτσι κι εμείς στην εύρυθμη λειτουργία του Επιμελητηρίου.
Αποτέλεσμα αυτού είναι το πολύ σημαντικό έργο που έχει να επιδείξει το Επιμελητήριό μας έως σήμερα προς τα μέλη του και την τοπική κοινωνία.
Δικαιολογημένα νιώθουμε περήφανοι γιατί έχουμε μερίδιο σε αυτή την επιτυχία.

3. Η τριετής εμπειρία μας από την συνδιοίκηση και η ενεργός συμμετοχή των μελών μας εγγυάται ότι η μετάβαση στην νέα διοίκηση θα γίνει απρόσκοπτα και θα εξασφαλίσει τη συνέχεια του έργου των δύο παρατάξεων.

4. Τέλος , ως παράταξη που έχει αποδείξει έμπρακτα την πίστη της στη συλλογικότητα και στη δύναμη της συνεργασίας ,θεωρούμε τουλάχιστον αστειότητες δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσωπικές φιλοδοξίες.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ                                                             ΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Α. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ                                                                         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
                                                                                                                          ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ
                                                                                                                          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ

                                                                                                                           ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ

Related posts

Μεγάλες ζημιές από χαλάζι στον κάμπο της Άρτας – Ήδη υποβάλλουν δηλώσεις οι πληγέντες

Κώστας Παππάς

Όλγα Γεροβασίλη : Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και η ενεργοποίηση της μεγάλης προοδευτικής και δημοκρατικής πλειοψηφίας είναι η απάντηση στην κυβέρνηση της εικονικής πραγματικότητας

Κώστας Παππάς

Περιφερειακή Ενότητα Άρτας – Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ Οκτωβρίου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..