ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διανομή τροφίμων – Πρόγραμμα ΤΕΒΑ στους δήμους της Άρτας

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί όλους τους δικαιούχους του ΚΕΑ οι οποίοι:
1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων για τον μήνα Φεβρουάριο 2020, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία
να παραλάβουν την ποσότητα τροφίμων που τους αντιστοιχεί, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αποσταλούν μέσω sms ή τηλεφωνημάτων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες των Δήμων, οι οποίες συμμετέχουν στο πρόγραμμα διανομής.
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΝΟΜΩΝ
– ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 10/02/2020
– ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ 11/02/2020
– ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 12/02/2020
– ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 13/02/2020

ΠΡΟḮΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ: Λάδι, Γάλα «Εβαπορέ», Μακαρόνια, Ντοματοπελτές, Ζάχαρη, Φασόλια & Φακές

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Related posts

Τραγωδία στην Ιόνια Οδό – Δύο νεκροί και ένας βαριά τραυματίας

Κώστας Παππάς

Γιατί οι μάσκες ήταν τεράστιες για τους μαθητές – Τι λέει η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας

Κώστας Παππάς

Ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..