ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους δικαιούχος του Κ.Ε.Α. οι οποίοι:
1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Νοεμβρίου 2021, αφορά τους εγκριθέντες για τον μήνα Σεπτέμβριο 2021 σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία)
για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής τρόφιμα και Β.Υ.Σ.,
Τρόφιμα: Χοιρινό άνευ οστού 1 kg, κοτόπουλο 2 kg,
ΒΥΣ: Σκόνη πλυντηρίου 1,5 kg για οικογένειες με πέντε (5) μέλη
Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 22 Νοέμβριου 2021 έως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.
Για τον τρόπο, τον τόπο και τις τηρούμενες διαδικασίες κατά την διανομή υπεύθυνοι είναι οι αρμόδιοι Δήμοι – Κοινωνικοί Εταίροι.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί :α) με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ και β) με εξουσιοδότηση που να φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή με επίδειξη της ταυτότητας από τον εξουσιοδοτούμενο.
Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Take away: Τι αλλάζει από σήμερα – Πρόστιμα για παραμονή στους χώρους του καταστήματος

Κώστας Παππάς

«8η Μαρτίου – ημέρα σταθμός για τη γυναίκα. Όχι γιορτή, υπενθύμιση!»

Κώστας Παππάς

Πρώτο κουδούνι στο 1οΕιδικό Δημοτικό Σχολείο Άρτας και στο ΚΔΑΠ-MEΑ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..