• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Διαμαρτυρία ΑΔΕΔΥ για “αποκλεισμό” διοικητικού υπαλλήλου του ΤΕΙ Ηπείρου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαμαρτυρία ΑΔΕΔΥ για “αποκλεισμό” διοικητικού υπαλλήλου του ΤΕΙ Ηπείρου

Διαμαρτυρία στο Εφετείο Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει το Ν.Τ Άρτας της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, την ώρα που θα εκδικάζεται υπόθεση διοικητικού υπαλλήλου του ΤΕΙ Ηπείρου.
Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα το Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας της ΑΔΕΔΥ, «Την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 10:30 πμ, εκδικάζεται στο Εφετείο Ιωαννίνων, εξ αναβολής, η αίτηση ακυρώσεως -κύρια δίκη- διοικητικού υπαλλήλου του ΤΕΙ Ηπείρου, τον οποίο στηρίζει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κατά του αποκλεισμού του από τις διαδικασίες κρίσεων για θέση προϊσταμένου Διεύθυνσης, σε εφαρμογή της τροπολογίας Γεροβασίλη, άρθρο 24Α του Ν. 4369/16.
Στις 13 Μαρτίου 2018 στο ίδιο Εφετείο είχε κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα και ο συνάδελφος συμμετείχε κανονικά στη διαδικασία κρίσεων του (τότε) ΤΕΙ Ηπείρου.
Ενόψει της πρώτης κύριας δίκης που γίνεται για την ακύρωση της τροπολογίας Γεροβασίλη την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 10:30 το πρωί καλούμε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων του Δημοσίου του νομού Άρτας, όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του Δημοσίου, όλα τα σωματεία εργαζομένων του νομού Άρτας, το Εργατικό Κέντρο Άρτας, τους συνδικαλιστικούς φορείς του νομού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εφετείο Ιωαννίνων. Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης, η «αξιολόγηση» και η τροπολογία Γεροβασίλη ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας της ΑΔΕΔΥ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 300 της Βουλής – Τι θα αλλάξει και πότε

Κώστας Παππάς

Ορισμός μελών για συγκρότηση νέας πενταμελούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Συνεδριάζει με 60 θέματα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..