ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δήμος Aρταίων: Το νέο σάρωθρο στους δρόμους του Δήμου

Χρ. Τσιρογιάννης: « Σάρωθρο, καδοπλυντήριο, υδροφόρα, για μια Άρτα ακόμη πιο καθαρή».
Στη μάχη της καθαριότητας βρίσκεται πλέον το νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο, με το οποίο ενισχύθηκε πρόσφατα η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Αρταίων, αφού ολοκληρώθηκαν πρώτα όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (έκδοσης άδειας και των υπόλοιπων εγγράφων).
Το νέο σάρωθρο, προϋπολογισμού 223.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε μέσα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», κατόπιν υποβολής αιτήματος και ένταξης σε αυτό του Δήμου Αρταίων.
“Αξιοποιούμε όλες τις ευκαιρίες που δίνουν τα χρηματοδοτικά προγράμματα και ενισχύουμε το Δήμο μας. Η διαφορά πλέον είναι εμφανής και θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου αποκτά σταδιακά τον εξοπλισμό που έχει ανάγκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Μπουκουβάλας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα δείγματα από το Νοσοκομείο Άρτας

Κώστας Παππάς

Μετά την ματαίωση νέο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Κώστας Παππάς

Με ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύθηκε ο Δήμος της Πρέβεζας.

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..