ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δήμος Νικολάου Σκουφά: Δωρεάν Online Μαθήματα

Συμμεριζόμενοι τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης κι έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των δημοτών, ο Δήμος Νικόλαου Σκουφά σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ΑΡΝΟΣ, παρέχουν στους μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, δωρεάν, online φροντιστηριακά μαθήματα, λειτουργώντας υποστηρικτικά στην εκπαίδευση τους.
Οι μαθητές μέσα από τον υπολογιστή του σπιτιού τους θα έχουν πρόσβαση στις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσω κωδικού που θα τους δοθεί.
Χρησιμοποιώντας τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα είναι άμεσα διαθέσιμη, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε υποστηρικτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

1. Συνδρομητική υπηρεσία
Εκπαιδευτικό υλικό
Video – Διδασκαλία.
Επιπλέον, εξειδικευμένα άτομα του φροντιστηρίου θα επικοινωνήσουν προσωπικά με όσους μαθητές έχουν ανάγκη, προς εξοικείωση τους, με την πλατφόρμα και τον τρόπο χρήσης της.
2. Συγκεκριμένα επαναληπτικά μαθήματα μέσω ολιγόλεπτων βίντεο, που αφορούν τη διδακτέα ύλη και ανταποκρίνονται στις ανάγκες επανάληψης των μαθητών.
Τα επαναληπτικά βίντεο αφορούν στα ακόλουθα μαθήματα:
• Μαθηματικά (Ε & Στ Δημοτικού, Α,Β,Γ τάξεων του Γυμνάσιου και Α,Β Λυκείου).
• Γλώσσα (Ε & Στ Δημοτικού, Α,Β,Γ τάξεων του Γυμνάσιου και Α,Β Λυκείου).
• Φυσική (Α,Β Λυκείου).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχειά τους και τα στοιχειά των παιδιών στην παρακάτω διεύθυνση:
https://forms.gle/DC5RAhZj4QF4Xx4w6
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 3822157 ή στο info@arnos.gr
Μήνυμα Δημάρχου Ροζίνας Βαβέτση

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα φροντιστήρια ΑΡΝΟΣ για την κοινωνική προσφορά τους και εύχομαι να ανταποκριθούν και άλλες επιχειρήσεις στο κάλεσμα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς που απευθύνουν οι ΟΤΑ στις κρίσιμες ώρες που βιώνουμε».

Related posts

“Όχι” στις εξορύξεις και με… μπλουζάκια από το Δ.Σ Αρταίων

Κώστας Παππάς

Προτάσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλεξ. Καχριμάνη για ενίσχυση και προστασία της κτηνοτροφίας

Κώστας Παππάς

Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..