ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Περιφερειάρχη για τον Δημήτρη Μπακοχρήστο

Η κατάκτηση μεταλλίου στους παραολυμπιακούς αγώνες από τον Δημήτρη Μπακοχρήστου, κάτι που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά, αποτελεί τιμή για την Ελλάδα και ειδικά για την Ήπειρο. Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος αποτελεί ένα απτό παράδειγμα του τι μπορεί να πετύχει ένας νέος, αν έχει δύναμη ψυχής, καταβάλλει συνεχή προσπάθεια, προπονείται σκληρά και δεν εγκαταλείπει κανένα αγώνα. Θέλω να τον συγχαρώ τον ίδιο και όλους όσοι τον στηρίζουν στη μακρόχρονη αθλητική του διαδρομή.
Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να τιμήσει τον Δημήτρη Μπακοχρήστο, σε αναγνώριση όχι μόνο των ολυμπιακών του διακρίσεων, αλλά και τα μαθήματα ζωής που δίνει στους νέους μας.

Related posts

Γιάννης Παπαγιάννης:Ερώτηση, αναφορικά με την παροχή αξιόπιστων και σύγχρονων ευρυζωνικών υπηρεσιών νέας γενιάς (Internet) στον Ν. Θεσπρωτίας.

Κώστας Παππάς

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ύδρευσης, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων Γιώργος Πανέτας.

Κώστας Παππάς

Σύσκεψη για τη διαχείριση των αδέσποτων και την τήρηση των κανόνων της διαβίωσης των δεσποζόμενων ζώων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..