ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Δημάρχου Αρταίων, για την Τζένη Ταπραντζή

Στην πολιτική μου διαδρομή μέχρι σήμερα, έχω πορευθεί με διαφάνεια και καθαρότητα. «Αυτό που βλέπεις, αυτό αγοράζεις» έλεγαν οι παλιοί και γι’ αυτό δεν μπήκα ποτέ σε διαδικασία υπόγειων διαδρομών και χτυπημάτων κάτω από τη μέση. Γι’ αυτό, παρά τις πολιτικές μας αντιπαλότητες, τις διαφορετικές μας απόψεις και τις μερικές φορές έντονες στιγμές μας, στην κυρία Τζένη Ταπραντζή αναγνώριζα πάντα ότι πολεμούσε στα φανερά, στα ίσια, πρόσωπο με πρόσωπο. Ακόμη και όταν προχωρούσε σε σκληρή κριτική εναντίον της Δημοτικής μας Αρχής, αυτή γινόταν με όρους πολιτικής και προγραμματικών θέσεων.
Για όλους αυτούς τους λόγους, την Τζένη την σεβόμουν και ως άνθρωπο και ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πιστεύω, ότι αυτός ο τύπος σεβασμού, ήταν και είναι αμοιβαίος.
Γι’ αυτό, όσο και αν ακούγεται περίεργο, η αποχώρησή της από την εκλογική μάχη του Οκτωβρίου με λυπεί, γιατί ξέρω ότι δεν ήταν αποτέλεσμα έλλειψης θέσεων, προτάσεων και διάθεσης προσφοράς αλλά αποτέλεσμα μηχανισμών, μηχανορραφιών και ύπουλων γυρολόγων.
Όμως, δεν είναι δικό μου καθήκον να τ’ αναδείξω περαιτέρω. Είμαι βέβαιος πως τα ξέρετε και για όσα δεν ξέρετε μπορείτε να ενώσετε τις τελίτσες. Είμαι βέβαιος, επίσης, ότι πολιτικά κεφάλαια σαν της Τζένης δεν χάνονται εύκολα. Τον τρόπο και τον χρόνο θα τον ορίσει η ίδια, όπως όρισε πολλά από τη διαδρομή της μέχρι σήμερα.
Από εκεί και πέρα, για να συνεχίσω την παράδοση της διαφάνειας με την οποία ξεκίνησα αυτό το ποστ. Είναι αυτονόητο, πως στον συνδυασμό της Τζένης, της κυρίας Ταπραντζή, υπάρχουν αξιόλογα στελέχη. Για τα στελέχη αυτά και στη βάση – το τονίζω αυτό- προγραμματικών θέσεων και συγκλίσεων μπορούμε να έρθουμε σε συζήτηση και επικοινωνία. Χωρίς ενδιάμεσους, χωρίς κομματικές σκοπιμότητες, χωρίς να προκαταλαμβάνουμε και να δεσμεύουμε κανέναν.
Στην ίδια πόλη ζούμε και μεγαλώνουμε όλοι τα παιδιά μας, αν συμφωνούμε ότι με το άλφα ή το βήτα, η Άρτα θα γίνει καλύτερη, εμένα μου αρκεί ως βάση συνεννόησης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝ Άρτας – Να αναλάβει η κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας, η πολιτεία τις συλλογικές δικές τους ευθύνες

Κώστας Παππάς

Αντικαπνιστικός : Στο 85% τα μαγαζιά που εφαρμόζουν το νόμο σύμφωνα με τους τελευταίους ελέγχους

Κώστας Παππάς

Μήνυμα Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη για τον εορτασμό της Εθνικής Eπετείου της 25ης Μαρτίου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..