ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Αντώνη Μπέζα για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ», Αντώνης Μπέζας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω καταρχάς να συγχαρώ δημόσια τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Θεσπρωτίας, Παναγιώτη Νταή στο Δήμο Ηγουμενίτσας, Βασίλη Τζίγκο στο Δήμο Φιλιατών και Θανάση Ντάνη στο Δήμο Σουλίου για την εκλογή τους και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και δημιουργική θητεία.
Όσον αφορά στο Δήμο Ηγουμενίτσας, έχω ξεκάθαρα δηλώσει ότι είναι χρέος μας να τηρήσουμε την εντολή που μας δόθηκε, να είμαστε δηλαδή παρόντες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να εργαστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή και το σύνολο των μελών του, αφού μοναδική μας επιδίωξη είναι η προσφορά στον τόπο και όχι οι «καρέκλες εξουσίας».
Ως αυτόνομη Δημοτική Παράταξη της μειοψηφίας, εκλεγέντες και μη, θα είμαστε ενωμένοι και θα προσπαθήσουμε για την ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την αναδιοργάνωση του Δήμου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, με έμφαση στην προώθηση του στρατηγικού σχεδίου που παρουσιάσαμε με τα «16+4 μεγάλα βήματα για την Ηγουμενίτσα του 2030».
Παράλληλα, θα ελέγχουμε εποικοδομητικά και τεκμηριωμένα, ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία και ισότιμη μεταχείριση.
Μαζί συνεχίζουμε!
ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ!».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Οι υποψήφιοι Βουλευτές ΚΚΕ Άρτας

Κώστας Παππάς

Να ΜΕΓΑ-λώσουμε την Άρτα

Κώστας Παππάς

«Επίσκεψη ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας στον Ε.Ε.Σ Άρτας».

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..