• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Γιώργος Στύλιος – Ισχυρή εντολή στη Ν.Δ για να αναδειχθεί η πολιτιστική κληρονομιά της Άρτας και να λάβει ο τόπος μας τη θέση που πραγματικά του αξίζει στον χάρτη του Τουρισμού.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Στύλιος – Ισχυρή εντολή στη Ν.Δ για να αναδειχθεί η πολιτιστική κληρονομιά της Άρτας και να λάβει ο τόπος μας τη θέση που πραγματικά του αξίζει στον χάρτη του Τουρισμού.

«Η Ελλάδα στην κορυφή των προορισμών», είναι ο τίτλος με τον οποίο ξεκινά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Τουρισμό, υπογράμμισε ο κ. Στύλιος, αναφερόμενος στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, στην βαρύτητα που δίνει η ΝΔ και στον εν λόγω τομέα.

Ο υπ. Βουλευτής ανάφερε: «Ο νομός μας είναι εξαιρετικά πλούσιος σε φυσικές ομορφιές. Τα Βυζαντινά μνημεία, ο Αμβρακικός κόλπος και οι υδροβιότοποι της περιοχής προσφέρονται για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Όμως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Εξήντα χρόνια πριν, στη χώρα μας ανακαλύψαμε ότι μπορούν να προκύψουν μεγάλα κέρδη από τη μαζικοποίηση του τουρισμού, που μέχρι τότε ήταν προνόμιο λίγων. Πλέον, οι εποχές όπου οι τουρίστες επισκέπτονταν την Ελλάδα για τον ήλιο και τη θάλασσα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.Η ποιοτική αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός των τουριστικών υπηρεσιών του τόπου μας είναι άμεσα συνυφασμένα με την πολιτιστική μας κληρονομιά και τα προϊόντα του πρωτογενούς μας τομέα», τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής.«Η διασύνδεση του τουρισμού με τα μνημεία μας και την αγροτική παραγωγή μας, όχι μόνο θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν του νομού μας αλλά θα συμβάλλουν και στην ταυτόχρονη βελτίωση της δυνατότητας διάθεσης των αγροτικών μας προϊόντων. Ωστόσο αυτό απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας και συνέργειες. Για το λόγο αυτό, είναι επιβεβλημένη η ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων διαφορετικών κλάδων σε ολόκληρη την Ήπειρο»,είπε ο κ. Στύλιος.«Στόχος μας θα πρέπει να είναι να δημιουργήσουμε ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη ενός πλέγματος δραστηριοτήτων, αγαθών και υπηρεσιών που θα συμβάλουν στη διαμόρφωση ολοκληρωμένης, αυθεντικής εμπειρίας για τους επισκέπτες του νομού μας».
«Η δημιουργία του απαραίτητου θεσμικού πλαισίου για την προώθηση και τη διασύνδεση του πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα είναι δυναμική διαδικασία. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας έθεσαν τις βάσεις για τη δημιουργία του σχετικού αναπτυξιακού μοντέλου καλύπτοντας το νομοθετικό κενό που υπήρχε. Δυστυχώς και σε αυτόν τον τομέα η απερχόμενη κυβέρνηση είναι κατώτερη των περιστάσεων. Χάνουμε το στοίχημα των εσόδων παρά την αύξηση των αφίξεων τουριστών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στύλιος.«Την ίδια ώρα ανταγωνιστικοί προορισμοί, όπως η Ισπανία, σημειώσουν νέα ρεκόρ ταξιδιωτικών εισπράξεων. Η κάμψη των εσόδων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, στις αυξήσεις των συντελεστών ΦΠΑ και στις επιβαρύνσεις όλων των επιμέρους κλάδων του τουρισμού με νέα τέλη και φόρους που έχει επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ».
«Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει όραμα, είναι μπροστά από τις εξελίξεις και θα θέσει γερές βάσεις για επενδύσεις καθώς και τη δημιουργία νέων και καλύτερων θέσεων εργασίας και στον κλάδο του Τουρισμού», είπε ο κύριος Στύλιος, ο οποίος καταλήγοντας ζήτησε τη στήριξη όλων των Αρτινών προκειμένου να διεκδικήσει την θέση που πραγματικά αξίζει στην Άρτα στο χάρτη του Τουρισμού στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καλλές – Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Κώστας Παππάς

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης του ρυμοτομούμενου κτίσματος στο ευρυχώριο του Αγίου Κωνσταντίνου μπροστά από το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Αμβρακίας.

Κώστας Παππάς

Έργα ύψους 800.000€ στους 9 ιδιόκτητους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς που υποδέχτηκαν σήμερα τα μικρά παιδιά της Άρτας

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..