ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΓΕΙΑ

«Γιορτάζουμε την Αγάπη με μια Σταγόνα Ζωής»

Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Η ημέρα αυτή που συμβολίζει την αγάπη, ας αποτελέσει την αρχή μιας ανιδιοτελούς εθελοντικής προσφοράς και ελπίδας στον πάσχοντα συνάνθρωπο.Ελάτε να γιορτάσετε την αγάπη, προσφέροντας μια μονάδα αίμα στον συνάνθρωπο.Η ζωή κάποιου κυλάει στο αίμα όλων μας!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσετε 10 λεπτά από τον χρόνο σας. Επίσης να έχετε ξεκουραστεί και να μην έχετε καταναλώσει αλκοόλ την προηγούμενη νύχτα, να έχετε πάρει πρωινό γεύμα και να μην έχετε λάβει φαρμακευτική αγωγή τις προηγούμενες ημέρες.
Το ραντεβού μας είναι το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου από ώρα 09:00 έως 13:30 στο γραφείο του συλλόγου στην οδό Σκουφά 189 (πλατεία Κιλκίς). Σας περιμένουμε όλους όσοι μπορείτε και θέλετε να προσφέρετε αυτό το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό σε μια διαδικασία που διαρκεί πολύ λίγο, ενώ η προσφορά του αξίζει μια ζωή. Φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο και ελάτε να ανταλλάξουμε μια ζεστή, ανθρώπινη καλημέρα!
Όσοι αιμοδοτήσουν, θα συμμετέχουν και σε κλήρωση με πολλά δώρα, όλα προσφορές από τοπικές επιχειρήσεις, τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνάντηση Δημάρχου Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννη με την Νίκη Δανδόλου, για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

Κώστας Παππάς

Απόκριες και Κούλουμα στην Άρτα – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Κώστας Παππάς

Σύμβολο της εθνικής συμφιλίωσης και της ευρωπαϊκής αναγέννησης

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..