• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Γεμάτες είναι οι παραλίες της Ηπείρου πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεμάτες είναι οι παραλίες της Ηπείρου πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Σύμμαχος οι υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες ώθησαν όχι μόνο τους Ηπειρώτες αλλά και ξένους επισκέπτες να επιλέξουν τις παραλίες της Ηπείρου  για μια εξόρμηση από την καθημερινότητα τους.

Την τιμητική τους έχουν αναμφισβήτητα τα beach bars, καθώς οι περισσότεροι λουόμενοι επιλέγουν τις οργανωμένες παραλίες. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υψηλό είναι το τουριστικό ρεύμα, αρκετοί γείτονες μας, κυρίως Βούλγαροι, Αλβανοί, Τσέχοι , Ρουμάνοι και Σέρβοι , ανακαλύπτουν τις ομορφιές τις χώρας μας τους καλοκαιρινούς μήνες.Η παρουσία των Ελλήνων σε σχέση με άλλα χρόνια είναι εμφανώς μειωμένη,  τόσο στις παραλίες, όσο και στα καταστήματα εστίασης καταδεικνύοντας έτσι και στην πράξη τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της ακρίβειας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Άρτας

Κώστας Παππάς

Να μη γίνει το Νοσοκομείο Άρτας Κέντρο Υγείας

Κώστας Παππάς

Κατανομή σημερινών κρουσμάτων – Κρούσματα σήμερα: 6.260 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 89 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 704 οι διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..