ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΓΕΛ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Έναρξη προγράμματος Crocus

Σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στο ΓΕΛ Νεοχωρίου, πραγματοποιήθηκε η έναρξη του προγράμματος Crocus. Αποτελεί δραστηριότητα σε πολλά σχολεία από όλο τον κόσμο και είναι ένας απτός τρόπος να γνωρίσουν οι μαθητές μας το θέμα του Ολοκαυτώματος. Επιπλέον ενισχύεται η γνώση τους σχετικά με τους κινδύνους των διακρίσεων και των προκαταλήψεων.
Οι μαθητές της Α΄και Β΄ τάξης, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νεοχωρίου, φύτεψαν βολβούς κρόκων οι οποίοι θα ανθίσουν περίπου τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου, κοντά στην παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, (27 Ιανουαρίου). Οι βολβοί με τους οποίους προμηθεύει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός για το Ολοκαύτωμα στην Ιρλανδία, όλα τα σχολεία που μετέχουν στο πρόγραμμα, φυτεύονται στη μνήμη των χιλιάδων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο Ολοκαύτωμα.
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου:
Τσαλοκώστα Κατερίνα, Σφακιανάκη Αφροδίτη, Οικονομοπούλου Βάσια, Δάσκαλος Αλέξανδρος, Τσαντή Αλεξάνδρα, Τσίγγος Ελευθέριος
Η Διευθύντρια του σχολείου: Γεωργία Τόλη

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρέτησε το Νίκο Αλέφαντο – Σε κλίμα συγκίνησης το «τελευταίο αντίο»

Κώστας Παππάς

Στο Δημαρχείο και στο ΚΑΠΗ του Δήμου κλιματιζόμενοι χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί εν όψει καύσωνα.

Κώστας Παππάς

Επίσκεψη Υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη στα Γιάννενα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..