ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΓΕΛ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Έναρξη προγράμματος Crocus

Σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στο ΓΕΛ Νεοχωρίου, πραγματοποιήθηκε η έναρξη του προγράμματος Crocus. Αποτελεί δραστηριότητα σε πολλά σχολεία από όλο τον κόσμο και είναι ένας απτός τρόπος να γνωρίσουν οι μαθητές μας το θέμα του Ολοκαυτώματος. Επιπλέον ενισχύεται η γνώση τους σχετικά με τους κινδύνους των διακρίσεων και των προκαταλήψεων.
Οι μαθητές της Α΄και Β΄ τάξης, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Νεοχωρίου, φύτεψαν βολβούς κρόκων οι οποίοι θα ανθίσουν περίπου τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου, κοντά στην παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, (27 Ιανουαρίου). Οι βολβοί με τους οποίους προμηθεύει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός για το Ολοκαύτωμα στην Ιρλανδία, όλα τα σχολεία που μετέχουν στο πρόγραμμα, φυτεύονται στη μνήμη των χιλιάδων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο Ολοκαύτωμα.
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου:
Τσαλοκώστα Κατερίνα, Σφακιανάκη Αφροδίτη, Οικονομοπούλου Βάσια, Δάσκαλος Αλέξανδρος, Τσαντή Αλεξάνδρα, Τσίγγος Ελευθέριος
Η Διευθύντρια του σχολείου: Γεωργία Τόλη

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Νέα αναβολή για την καταβολή των 534 ευρώ στους εργαζόμενους σε αναστολή

Κώστας Παππάς

Προς ολοκλήρωση η τοποθέτηση της γέφυρας στον ποταμό Άραχθο

Κώστας Παππάς

Πληροφορίες για κρούσματα ρεκόρ πάνω από 4.000 σήμερα

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..