ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο η επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείαςτης «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου»

Την έναρξη της επίσημης προεκλογικής της εκστρατείας για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σηματοδοτεί η αυριανή εκδήλωση (ώρα 7.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο duLac Ιωάννινα) της παράταξης της νυν Περιφερειακής Αρχής «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου».
Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με κεντρικό πολιτικό μήνυμα, «εμείς προεκλογικά μιλάμε με τα έργα μας», θα παρουσιάσει τις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης για τη νέα περιφερειακή θητεία, οι οποίες είναι βασισμένες στις προηγούμενες επιτυχημένες περιόδους.
Επίσης θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, που συγκροτείται από 113 υποψήφιους που προέρχονται από όλες σχεδόν τις επαγγελματικές τάξεις.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η πορεία του ΕΣΠΑ στην Ήπειρο – Η συνέντευξη του Περιφερειάρχη

Κώστας Παππάς

37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ

Κώστας Παππάς

Το Μουσικό Σύνολο «Λαϊκής – Ρεμπέτικης Μουσικής» του Μουσικού Σχολείου Άρτας στους πανελλήνιους μαθητικούς Αγώνες Τέχνης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..