ΘΕΑΤΡΟ

Αχ τα νεφρά μου…

Δύο φίλοι – δύο απόκλήροι που παλεύουν να επιβιώσουν μαζεύοντας ανακυκλώσιμα σκουπίδια.
Παιδιά ενός κατώτερου Θεού και θύματα της κοινωνίας που ατύχησαν να ανατραφούν, καταφέρνουν να επιβιώνουν με τιμιότητα και αξιοπρέπεια.
Ζούνε σε μια τρώγλη, συντροφιά με κατσαρίδες και ποντίκια, χωρίς θέρμανση και χωρίς βοήθεια από κανέναν. Κι όμως αυτοί οι φτωχοδιάβολοι με έναν τρόπο, ζούνε σχεδόν ευτυχισμένοι, γιατί ο ένας ακουμπάει στον άλλον αντλώντας δύναμη από την δύναμη της φιλίας τους.
Ώσπου εμφανίζεται στην ζωή τους ο “αξιοπρεπής – καθώς πρέπει” κύριος, για να παζαρέψει μαζί τους λίγες σταγόνες ευτυχίας, με αντάλλαγμα τα κορμιά τους.
Είναι απίστευτο πως μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον όπου επικρατεί η φτώχεια, οι εκβιασμοί και εν τέλει η βία, μπορεί να σταθεί μια ξεκαρδιστική κωμωδία. Κι όμως αυτό το καταφέρνει ένας μάστορας της γραφής του νεοελληνικού θεάτρου ο Μπάμπης Τσικληρόπουλος.
Οι φίλοι του καλού θεάτρου ας είναι σε εγρήγορση. Η Α.Θ.Ο.Α. σας ετοιμάζει σε λίγες ημέρες, την επόμενη έκπληξη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Το “Μουζικουέντο” της Χάρις Μέγα στην αίθουσα “Σκουφά”

Κώστας Παππάς

“Δεσποινίς Τζούλια” στη θεατρική σκηνή του “Μακρυγιάννη”

Κώστας Παππάς

Αυτοψία Πολιτικών Μηχανικών στο Θεατράκι: «Ακατάλληλη για χρήση η κερκίδα»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..