ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποζημιώσεις Ύψους 6 Εκατ. Ευρώ Από Τον ΕΛ.Γ.Α.

Σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021, Καταβάλλονται Από Τον ΕΛ.Γ.Α. Αποζημιώσεις Φυτικού Και Ζωικού Κεφαλαίου Ύψους 6.027.802,08 Ευρώ Σε 2.695 Δικαιούχους Αγρότες Και Κτηνοτρόφους.
“Με αυτή την πληρωμή εξοφλούνται για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια οι αποζημιώσεις για ζημίες του προηγούμενου έτους στο ακέραιο και ξεκινάει η διαδικασία πληρωμής ακόμα και ζημιών του έτους 2021» τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Παράλληλα, αύριο καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις συνολικού ύψους 350.126,62 ευρώ σε 207 δικαιούχους παραγωγούς των Προγραμμάτων Οικονομικών Ενισχύσεων «ΕΤΗΣΙΟ 2017», «Πυρκαγιές 2017», «Ετήσιο 2018» και «Πυρκαγιές 2018», οι οποίοι ολοκλήρωσαν την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις ή είναι δικαιούχοι ενισχύσεων για απώλεια παραγωγής.

Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό για τις αποζημιώσεις ΕΛ.Γ.Α. πατήστε εδώ.

Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό για Κ.Ο.Ε. πατήστε εδώ.

Related posts

Δώρο Πάσχα για ανέργους και επιδόματα: Ποια πληρώνονται σήμερα

Κώστας Παππάς

Όλες οι αλλαγές στα πρόστιμα για υπερωρίες, μερική απασχόληση, μαύρη εργασία – Κορυφαίο πρόστιμο παραμένει 10.500 ευρώ για την αδήλωτη εργασία

Κώστας Παππάς

Το ΣτΕ αποφασίζει για τα αναδρομικά των συνταξιούχων

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..