ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στον Δήμο Νικολάου Σκουφά

Ένα από τα μεγάλα έργα του δήμου μας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και σύντομα θα είναι έτοιμο.
Πρόκειται για τις εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στη Τοπική Κοινότητα Μαρκινιάδας, προϋπολογισμού 1 εκ. 117 χι. Ευρώ.
Ταυτόχρονα, τοποθετούνται από την αρχή και νέοι αγωγοί δικτύου ύδρευσης, σε σημεία όπου δεν προϋπήρχαν, ώστε να υπάρξει απόλυτη κάλυψη όλης της περιοχής.
Ήδη έχουν τοποθετηθεί αγωγοί σε μήκος 30 χιλιομέτρων και μένουν άλλα 5χιλιόμετρα για να ολοκληρωθούν οι εργασίες.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μέχρι τα μέσα Ιουνίου το δίκτυο θα έχει παραδοθεί στο σύνολό του.
Μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί όλο το εξωτερικό δίκτυο σε Μαρκινιάδα, Μελάτες, Μέγκλα και Ζυγό, όπως επίσης και το εσωτερικό δίκτυο σε Μελάτες και Μέγκλα.
Αυτή τη στιγμή οι εργασίες έχουν επικεντρωθεί στο εσωτερικό δίκτυο του Ζυγού και θα ακολουθήσει αυτό της Μαρκινιάδας.
Το αποτέλεσμα αυτού του σημαντικού έργου, θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι συγκεκριμένες περιοχές όσον αφορά στην ύδρευσή τους.

Related posts

Ο «έρωτας» όπλισε το χέρι της και μαχαίρωσε τον 35χρονο στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ο Χρ. Τσιρογιάννης – Συνεδρίαση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πληττόμενων Δήμων από τις πυρκαγιές

Κώστας Παππάς

Συνελήφθη ογκολόγος “μαϊμού” – Πέθαναν δυο παιδιά

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..