• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Αντιδράσεις και παρέμβαση εισαγγελέα: Έβαλαν αληθινά ζώα στις χριστουγεννιάτικες φάτνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδράσεις και παρέμβαση εισαγγελέα: Έβαλαν αληθινά ζώα στις χριστουγεννιάτικες φάτνες

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου μετά από τη καταγγελία φιλοζωικών οργανώσεων για κακοποίηση των ζώων στις δύο φάτνες που στήθηκαν στην πλατεία Αγίου Νικολάου και στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Σύμφωνα με το gegonota.news την επιστολή τους προς την Εισαγγελέα οι φιλοζωικές οργανώσεις σημειώνουν πως κάθε χρόνο οι πολίτες γίνονται μάρτυρες μιας παρανομίας και συγκεκριμένα χρήσης ζώντων ζώων αρνιών και μικρόσωμων αλόγων ως διακοσμητικά στοιχεία και «ντεκόρ» στην Χριστουγεννιάτικη φάτνη του Δήμου Βόλου» και προσθέτουν πως σύμφωνα με το νόμο, συνιστά παθητική κακοποίηση. Σύμφωνα με τις φιλοζωϊκές, οι πράξεις του Δήμου Βόλου έρχονται σε ευθεία αντίθεση με την νομοθεσία αλλά και πολλές φορές με ζητήματα που άπτονται του πολιτισμού της χώρας μας και του αξιακού μας συστήματος.
Η προκαταρκτική ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και αναμένονται τα αποτελέσματά της, προκειμένου να εξετάσει ο εισαγγελέας, αν θα ασκήσει ή όχι δίωξη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο»: Νεκρός 19χρονος οπαδός από μαχαιριά – Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία

Κώστας Παππάς

Θρήνος για τους δύο διερμηνείς – Το συγκινητικό αντίο από την αδερφή τους

Κώστας Παππάς

Κερατέα: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε αυτοκίνητο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..