ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιξιάτικη Γιορτή Αγάπης από το ΚΑΠΗ Δήμου Αρταίων.

Η ζεστασιά της Τρίτης Ηλικίας

Μέσα σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 στο Κ.Α.Π.Η. της Άνω Πόλης η εκδήλωση – γιορτή της Αγάπης, αφιερωμένη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Σε ένα πολύ όμορφο και ανοιξιάτικο περιβάλλον ανταλλάχτηκαν ευχέςκαι κεράσματα, ενώ οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας χόρεψαν, τραγούδησαν και γιόρτασαν την άνοιξη και την ανανέωση της φύσης. Ένας υπέροχος Μάιος, μια υπέροχη μέρα.
Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί πολύ όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα τα μέλη του ΚΑΠΗ, των οποίων η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη. Ευχαριστούμε το χορευτικό και την χορωδία των μελών του ΚΑΠΗ Άρτας για την εξαιρετική τους παρουσία, τημουσικό, Αναστασία Χριστοφορίδου για την προετοιμασία της χορωδίας και τη δασκάλα χορού, Μαρία Νάκα για την προετοιμασία του χορευτικού.
Η εκδήλωση της γιορτής Αγάπης ήταν μια ζωντανή απόδειξη της αγάπης και της αλληλεγγύης που διέπει την κοινότητά μας. Η ζεστασιά και ο ενθουσιασμός των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας μας υπενθυμίζουν τη σημασία της προσφοράς και της χαράς στη ζωή μας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αύξηση προϋπολογισμού για Δράση 10.2.1 που αφορά κτηνοτρόφους

Κώστας Παππάς

Μεσολόγγι: Και δεύτερο άτομο στο μικροσκόπιο των Αρχών για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Κώστας Παππάς

Θρίλερ στην ορεινή Κορινθία: «Άνθρωποι των σπηλαίων» μια πενταμελής οικογένεια

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..