• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ανατροπή στο θρίλερ της 48χρονης αγνοούμενης: Η υπόθεση πάει και στο τμήμα Ανθρωποκτονιών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή στο θρίλερ της 48χρονης αγνοούμενης: Η υπόθεση πάει και στο τμήμα Ανθρωποκτονιών

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Άφαντη παραμένει μετά από μία εβδομάδα εξαφάνισης η άτυχη γυναίκα από το Καρπενήσι, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη 22/9, όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα.
Κανένα στοιχείο και καμία ένδειξη από στεριά και θάλασσα, δεν έχει οδηγήσει τις Αρχές στη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης της 48χρονης. Αυτός είναι και ο λόγος που οι έρευνες φαίνεται ότι μετατοπίζονται σε άλλη κατεύθυνση. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην υπόθεση και το τμήμα Ανθρωποκτονιών. Από την ημέρα που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της και τα προσωπικά της αντικείμενα στη γέφυρα, οι υποψίες όλων στράφηκαν στη λίμνη. Το ιδιόχειρο σημείωμα, άλλωστε, που φέρεται να άφησε η Ευρυδίκη ενίσχυε το σενάριο περί αυτοκτονίας. Αν αυτοκτόνησε όμως, πού είναι το πτώμα;
Το drone της εθελοντικής διασωστικής ομάδας ΟΦΚΑΘ πραγματοποίησε έρευνα στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών, ωστόσο δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού.
Τα σωστικά συνεργεία ρίχνοντας στον βυθό το drone διαπιστώθηκε ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone, περνώντας από πάνω, είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

Μήπως χάθηκε η 48χρονη σε άλλο σημείο;
Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η γυναίκα δεν βρίσκεται στη λίμνη, και έπειτα θα στραφούν σε άλλα σημεία γύρω από την περιοχή. Αρχικά θεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Γνωστοί της ρωτήθηκαν για τα βαράκια γυμναστικής, εάν έλειπαν από το σπίτι, και η απάντηση ήταν αρνητική, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία. Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι εάν η γυναίκα έπεσε εκεί ή αλλού, εάν το σημείωμα που άφησε είναι δικό της, εάν δηλαδή, είναι ο δικός της γραφικός χαρακτήρας. Η Αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της 48χρονης, και εξετάζουν συμπεριφορές των συγγενών της ή απειλές κατά της ίδιας.

Πηγή: newsbreak.gr

Related posts

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Διαβούλευσης το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικούς οδούς, λόγω έργου στην περιοχή του κάστρου

Κώστας Παππάς

Πάτρα: “Καμία αμφιβολία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χορήγησε τις ουσίες στην Τζωρτζίνα” – Ο ρόλος του πατέρα

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..