• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Αθώοι λόγω αμφιβολιών και οι 2 κατηγορούμενοι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Αθώοι λόγω αμφιβολιών και οι 2 κατηγορούμενοι

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν τα δύο αδέλφια 41 και 49 ετών που κάθισαν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο τον Απρίλιο του 2021.
Για τον μεγαλύτερο από τα δύο αδέλφια η έδρα αποφάσισε την αθωότητά του κατά πλειοψηφία 5-2 λόγω αμφιβολιών. Μειοψήφισαν ο προεδρος και η εξ αριστερών σύνεδρος.
Για τον μικρότερο από τα δύο αδέλφια το δικαστήριο έκρινε πως είναι αθώος κατά πλειοψηφία 6-1. Σε αυτή την περίπτωση μειοψήφησε η σύνεδρος εξ αριστερών.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Τραγωδία στη Λευκάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζή

Κώστας Παππάς

Χρήστος Γκόκας: Αναφορά σχετικά με την προσθήκη στους επιλέξιμους ΚΑΔ για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER/CLLD ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ

Κώστας Παππάς

Χαλκίδα: «Το θύμα και ο σύζυγος της φόνισσας ήταν οι καλύτεροι φίλοι» – Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..