ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακόμη 23 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων από τον Δήμο Αρταίων.

Χρ.Τσιρογιάννης: «70 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων σε όλο το Δήμο Αρταίων».

Ακόμη 23 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων, ετοιμάζει αυτή την περίοδο ο Δήμος Αρταίων. Με το έργο αυτό, αναμένεται να βελτιωθούν οι υποδομές σε δρόμους που παρουσιάζουν μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο εξαιτίας της συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών μονάδων, γεωργικών καλλιεργειών και βιοτεχνιών.
Τα έργα ασφαλτόστρωσης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία τους και να επιβλέψει.
Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 56 παρεμβάσεις ασφαλτοστρώσεων σε 19 υφιστάμενους δρόμους, τόσο σε πεδινές περιοχές, όσο και εντός του αστικού ιστού, με προϋπολογισμό 1.910.300 ευρώ και με χρηματοδότηση από δημοτικούς πόρους.
Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στους Αγίους Αναργύρους, Άγιο Σπυρίδωνα, Αμμότοπο, Αμπέλια, Ανέζα, Βίγλα, Βλαχέρνα, Γραμμενίτσα, Καλόβατο, Καλογερικό, Καμπή, Κιρκιζάτες-Πλησιοί, Κωστακιοί, στην διασταύρωση Άρτας-Σαλαώρας, Πολύδροσο, Ρόκκα, Στρογγυλή, Φιλοθέη, Χαλκιάδες και στην πόλη της Άρτας.

Related posts

ΓΝ Άρτας: Με επιτυχία επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής γόνατος με τη χρήση της πρωτοποριακής τεχνικής πλοήγησης

Κώστας Παππάς

Τα επιδόματα που καταβάλλονται μέχρι το τέλος Ιουλίου

Κώστας Παππάς

Πρόκληση στο Αιγαίο: Τουρκική φρεγάτα έστρεψε τα όπλα της κατά ελληνικής

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..