ΗΠΕΙΡΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ακυρώνεται το 21ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι

Είμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε στα Μέλη & Φίλους μας, πως το 21ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ του Συλλόγου μας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν εντός της Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου !
7 χρόνια μετά, με μεγάλο αγώνα & κατάλληλη προετοιμασία καταφέραμε όλοι μαζί, τα παιδιά του Δ.Σ, να επιστρέψουμε στους ιδανικούς & πολύ όμορφους χώρους του Παν/μίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου) όπου το Πανηγύρι μας πραγματοποιούνταν διεξοδικά από το 2000 έως το 2014… Όλοι γνωρίζουμε πως από το 2015 και έπειτα, χωρίς επίσημη δικαιολογία, μας απαγορεύτηκε η είσοδος & διοργάνωση αυτής της ιστορικής εκδήλωσης που πρωταγωνιστούσε στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας και που είχε αγκαλιαστεί από όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο !
Σύσσωμο το Δ.Σ & ΟΜΟΦΩΝΑ, αποφάσισε την ΑΚΥΡΩΣΗ της εκδήλωσης, με αίσθημα ευθύνης & για λόγους ασφαλείας…
Σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάραμε να προκληθεί το παραμικρό για τα μέλη μας & τους καλεσμένους μας !
Πρώτα απ’όλα είμαστε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ταγμένοι στο καθήκον μας & μετά ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, περήφανοι & μερακλήδες, αφοσιωμένοι στις Καταστατικές αρχές που διέπουν τον Σύλλογό μας…
Υγεία & κάθε Ευχή στον καθένα ξεχωριστά & με το καλό θα ξανανταμώσουμε σύντομα…
Το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος,
Γεώργιος ΛΑΚΚΑΣ

Ο Γεν. Γραμματέας,
Αλέξανδρος ΓΚΟΥΜΑΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

3ο Αντάμωμα Ετεροδημοτών την Τετάρτη 9 Αυγούστου στην πλατεία της Δαφνωτής

Κώστας Παππάς

Αιτήσεις για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων

Κώστας Παππάς

Χρ. Τσιρογιάννης “Θέλουμε να έρθουν μαθητές του ΔΙΕΚ για την πρακτική τους στον Δήμο “

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..