• Home
  • ΗΠΕΙΡΟΣ
  • Ακραία επεισόδια στα Δικαστήρια της Άρτας: Ιερέας επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο – Διευκρινήσεις από την Ι.Μ. Άρτης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Ακραία επεισόδια στα Δικαστήρια της Άρτας: Ιερέας επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο – Διευκρινήσεις από την Ι.Μ. Άρτης

Ακραία επεισόδια στα Δικαστήρια της Άρτας: Ιερέας επιτέθηκε σε σύζυγο, αστυνομικό και συγγενείς στη διάρκεια διαδικασιών ασφαλιστικών μέτρων για τα παιδιά
Στα Δικαστήρια της Άρτας, ένα συνταρακτικό περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια διαδικασιών ασφαλιστικών μέτρων για την επιμέλεια των παιδιών, με έναν ιερέα από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας να εμπλέκεται σε ακραίες πράξεις βίας.
Ο ιερέας, ο οποίος ήταν ένας από τους εμπλεκόμενους στη διαμάχη σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών μετά τον χωρισμό του με την σύζυγό του, εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά μέσα στην δικαστική αίθουσα. Αρχικά, επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της, και στη συνέχεια επιτέθηκε σε μία αστυνομικό που παρευρισκόταν στον χώρο.
Η άναρχη κατάσταση που διαμορφώθηκε οδήγησε στη διακοπή της λειτουργίας του δικαστηρίου. Οι αστυνομικές αρχές επενέβησαν και προέβησαν στη σύλληψη του ιερέα, ο οποίος εξακολούθησε να εκδηλώνει επιθετική συμπεριφορά ακόμα και κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα.
Ωστόσο, η άναρχη συμπεριφορά του ιερέα δεν σταμάτησε εκεί. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο για ψυχιατρική εξέταση, εξέπεμψε βίαιη συμπεριφορά και επιτέθηκε σε άλλα συγγενικά πρόσωπα της πρώην συζύγου του, που βρισκόντουσαν στο νοσοκομείο για εξέταση της λιποθυμίας που είχε προηγηθεί.
Ο ιερέας παραμένει υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο, ενώ ο εισαγγελέας έχει αναλάβει την υπόθεσή του για περαιτέρω έρευνα και ενέργειες. Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει σοκ και ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας και ιδικά μέσα στα δικαστήρια.

Για το συμβάν η Ιερά Μητρόπολη Άρτης αναφέρει τα εξής:

Πληροφορούμεθα, ότι την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 στα δικαστήρια της Άρτας, κάποιος Κληρικός από την Αιτωλοακαρνανία επέδειξε επανειλημμένα παραβατική συμπεριφορά. Επειδή η Ιερά Μητρόπολις Άρτης δέχεται τηλεφωνικές ερωτήσεις για αυτόν τον Ιερέα, αναγκαζόμεθα να ενημερώσουμε για ακόμη μια φορά, ότι ο εν λόγω Κληρικός δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, αλλά σε γειτονική Ιερά Μητρόπολη, όπου θα πρέπει και να υποβάλλονται αρμοδίως ερωτήματα ή αναφορές περί αυτού.

Άρτα, 2.3.2024

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΤΗΣ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Παρατείνετε το κλείσιμο των ιδιωτικών επιχειρήσεων έως την 11η Απριλίου – Τι απαγορεύεται και τι επιτρέπεται

Κώστας Παππάς

“Προκαταλήψεις και στερεότυπα απέναντι στην αναπηρία” – Εκδήλωση στα Ιωάννινα

Κώστας Παππάς

Αυστηρή τήρηση μέτρων βιοασφάλειας σε εμπορικές και μη εκμεταλλεύσεις χοίρων– Εντατικοποίηση μέτρων λόγω της επιζωοτίας ΑΠΧ στη Βουλγαρία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..