ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ Ά ΕΣΚΑΒΔΕ: Αναλαμβάνει ο κόουτς Βαβέτσης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μας με τον κόουτς Νεκτάριο Βαβέτση, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή Ά κατηγορίας και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Εκτός από την εμπειρία που έχει αποκομίσει ως αθλητής παίζοντας σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ και Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ και προπονητής-υπεύθυνος προγράμματος στα τμήματα υποδομής του Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.
Καλωσόρισες κόουτς! Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σεζόν!
ΥΓ. Ευχαριστούμε τον κόουτς Χάρη Παπάζογλου για την άψογη συνεργασία μας. Η συγκυρία είναι τέτοια που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατάνε μακριά από την ομάδα. Ο κόουτς Παπάζογλου παραμένει μέλος της μπασκετικής οικογένειας του ΑΙΑΝΤΑ.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Related posts

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος υπέγραψε και παρέχει την απαιτούμενη υποστήριξη στον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Παππάς

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Το μήνυμα για την απώλεια του Ίβκοβιτς

Κώστας Παππάς

Τα προσεχή φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της Αναγέννησης Άρτας

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..