• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Αίσθηση και προβληματισμός από την παραίτηση αντιδημάρχου στο Δήμο Νικολάου Σκουφά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίσθηση και προβληματισμός από την παραίτηση αντιδημάρχου στο Δήμο Νικολάου Σκουφά

Η παραίτηση του Δημήτρη Τσεκούρα από τη θέση του αντιδημάρχου στον Δήμο Νικόλαου Σκουφά αποτελεί μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία. Η απόφασή του αυτή δεν είναι απλά μια προσωπική κίνηση, αλλά αναδεικνύει τα βαθύτερα προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο.
Ο κ. Τσεκούρας με την επιστολή του έδωσε μια σαφή και ειλικρινή εικόνα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή. Η αναφορά του στις διαχρονικές αδυναμίες και παραλείψεις στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης και οργάνωσης του δήμου αποκαλύπτει ένα χρόνιο πρόβλημα που χρειάζεται άμεσες και ουσιαστικές λύσεις.
Η παραίτησή του έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συναίνεση και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Τσεκούρας επισημαίνει την αναγκαιότητα για ένα κλίμα συνεργασίας όχι μόνο εντός του δήμου αλλά και με τους όμορους δήμους, την περιφέρεια και τους τοπικούς βουλευτές, προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.
Η τοποθέτηση του κ. Τσεκούρα σχετικά με το τοξικό κλίμα που επικρατεί, καταδεικνύει τις δυσκολίες που υπάρχουν στην επίτευξη μιας υγιούς και βιώσιμης λειτουργίας του δήμου. Η δήλωσή του ότι σκέφτεται να παραιτηθεί και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου δείχνει την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα ζητήματα αυτά και την ευθύνη που νιώθει απέναντι στους δημότες που τον στηρίζουν εδώ και πέντε θητείες.
Η παραίτηση αυτή θα πρέπει να λειτουργήσει ως καμπανάκι για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εργαστούν από κοινού για το καλό του δήμου. Η διαφάνεια, η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη είναι απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσει ο δήμος να ξεπεράσει τα προβλήματα και να προχωρήσει μπροστά.
Αναλυτικά η παραίτηση του Δ. Τσεκούρα

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σύλληψη για μέθη και παράνομη κατοχή όπλου στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Εθελοντική αιμοδοσία αύριο Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Κώστας Παππάς

Αυστηροποιούνται τα μέτρα από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..