• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Έτσι έβαλε τέλος στη ζωή της η 29χρονη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι έβαλε τέλος στη ζωή της η 29χρονη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Σοκαρισμένη η Λάρισα από τον θάνατο της 29χρονης υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας που έβαλε τέλος στη ζωή της
«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας από τον θάνατο της 29χρονης υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στα οικήματα της 110 Πτέρυγα Μάχης, όπου διέμενε μόνη της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη στρατιωτικός δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία της χθες το πρωί της Δευτέρας, ενώ δεν απαντούσε και στις αλλεπάλληλες κλήσεις. Άμεσα οι ιθύνοντες κινητοποιήθηκαν, έφτασαν στο διαμέρισμά της εντός των οικημάτων της 110 ΠΜ και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα ανησυχώντας για το γεγονός ότι δεν έδινε σημεία ζωής.
Τελικά την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο έσπευσε εκτός της αστυνομίας και ασθενοφόρο προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρή.
Η 29χρονη προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματός της, με ένα καλώδιο το οποίο τύλιξε στο λαιμό της.
Παραγγέλθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα γίνει σήμερα Τρίτη, ενώ διεξάγεται έρευνα για τους λόγους για τους οποίους η άτυχη κοπέλα προχώρησε στην αυτοκτονία.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Αγία Βαρβάρα: Σκότωσαν 64χρονη έξω από το σπίτι της

Κώστας Παππάς

Στις 1000 οι διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα ημερησίως – Δίχως ρεύμα όσοι δεν πληρώνουν δύο λογαριασμούς

Κώστας Παππάς

Σε καραντίνα ο Αρχιεπίσκοπος και όλα τα μέλη της Ιεράς συνόδου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..