ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται το 1ο Arta City Trail στο λόφο Περάνθης

Αντίστροφα μετράμε για το 1ο Arta City Trail που θα διεξαχθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στο λόφο Περάνθης και περιλαμβάνει δύo διαδρομές: μία των 12.800 μέτρων και μία των 4.900 μέτρων. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10 και 9 το πρωίαντίστοιχα.
Ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας, δημιούργησε ένα Promo video για το γεγονός, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε…

Αξίζει να αναφέρουμε πως για να βγει εις πέρας ένα τόσο μεγάλο γεγονός η βοήθεια από εθελοντές είναι μείζον σημασίας. Έτσι λοιπόν, αν θέλετε να γίνετε εθελοντής πατήστε εδώ, ενώ αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για είτε για την διαδρομή των 12.800 μέτρων είτε για αυτή των 4.900 μέτρων, πατήστε εδώ.
Η διαδρομή των 12.800 μέτρων έχει ως αφετηρία και τερματισμό τον Προφήτη Ηλία στο λόφο Περάνθης. Διασχίζοντας ένα χλμ ασφάλτινης διαδρομής κατά μήκος της κορυφογραμμής του λόφου Περάνθης εισερχόμαστε σε δασικό δρόμο 1,5 χλμ. Στη συνέχεια μπαίνουμε στα μονοπάτια εντός του λόφου Περάνθης και κάνοντας μια κυκλική διαδρομή τερματίζουμε ξανά στον Προφήτη Ηλία
Η διαδρομή των 4.900 μ. έχει και αυτός ως αφετηρία και τερματισμό τον Προφήτη Ηλία στο λόφο Περάνθης. Ακολουθώντας αντίθετη κατεύθυνση μέσω χωμάτινης διαδρομής ενός χλμ μπαίνουμε στα μονοπάτια του λόφου και κάνοντας ξανά μια κυκλική διαδρομή μέσα στα μονοπάτια τερματίζουμε στον Προφήτη Ηλία.

Related posts

Τα 60 χρόνια της θρυλικής Αναγέννησης Άρτας

Κώστας Παππάς

Οι αποφάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Τελετής Αφής ενόψει της Ολυμπιακής Φλόγας

Κώστας Παππάς

Έξαλλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Το τεστ κορονοϊού είναι μια μ@@@@@α

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..