ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Άρτα: Συλλογή τροφών για ζωάκια

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας σε συνεργασία με τη Γραμματεία Εθελοντισμού ΝΔ, «με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ζώων που ήταν στις 4 Οκτωβρίου στηρίζουμε συλλόγους και φορείς που δρουν σε όλη την Ελλάδα», πραγματοποίησαν σήμερα 15/10, κοινή δράση με συλλογή τροφών για ζωάκια, τα οποία εστάλησαν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ όπου είναι και το σημείο συλλογής και από εκεί θα προωθηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί.
Στο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων και εθελοντισμού της Οργάνωσης μας να σημειωθεί πως όλοι μας έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στα ζώα, είτε είναι άγρια, είτε είναι εκτρεφόμενα είτε είναι συντροφιάς, να τα σεβόμαστε και να τα συμπονούμε.
Στην δράση παρεβρέθηκαν ο Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας, Λάμπρος Ανδρέου, ο Γ. Γραμματέας, Νίκος Τσέλιος, ο Πρόεδρος Δημ.Το Άρτας, Αγάθος Αναγνώστης, η Υπεύθυνη Γραμματείας Εθελοντισμού ΝΔ Νομού Άρτας και Υπεύθυνη Εθελοντισμού Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας Ουρανία Τσαντήλα, η Υπεύθυνη Δικαιοσύνης Ιωάννα Καρύδη και ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Λάμπρος Λαμπράκης.
Να ευχαριστήσουμε την ιδιοκτήτη ΕΛΤΑ Courier κα. Δήμητρα Στούκα για τη βοήθειά της να μεταφερθούν τα τρόφιμα σύντομα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Άρτα: Τι λένε οι γιατροί που παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών

Κώστας Παππάς

Εθελοντική αιμοδοσία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Θανατηφόρο τροχαίο -Νεκρός οδηγός ΙΧΕ μετά από σύγκρουση με Τρακτερ

Κώστας Παππάς

Leave a Comment

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..