• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Άρτα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος πατροκτόνος στις φυλακές Μαλανδρίνου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρτα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος πατροκτόνος στις φυλακές Μαλανδρίνου

Τον δρόμο για τις φυλακές, όπως αναμενόταν, παίρνει ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στην Άρτα, και διέφυγε στα βουνά.
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του 38χρονος πατροκτόνος, που σκότωσε τον 66χρονο πατέρα του στην Άρτα και διέφυγε στα βουνά της Φθιώτιδας.
Ο 38χρονος μεταφέρεται στις φυλακές Μαλανδρίνου.
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του – Το χρονικό του εγκλήματος
«Είχαμε τσακωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. Φτάσαμε στο σημείο που σας οδήγησα και βρήκατε τη σορό του κι εκεί τον σκότωσα. Πήρα μια πέτρα και τον χτύπησα στο κεφάλι. Τον σκότωσα γιατί θα το έκανε εκείνος. Έγινε πάνω στον καυγά και ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου».
Αυτή ήταν η κυνική περιγραφή του 38χρονου πατροκτόνου από την Άρτα, που σκότωσε τον πατέρα του και κατέφυγε στα βουνά της Φωκίδας, για έξι ημέρες μέχρι να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Η Αιγοπροβατοτροφία στην Ήπειρο εκπέμπει S.O.S

Κώστας Παππάς

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρή 10χρονη από σηπτικό σοκ

Κώστας Παππάς

Η Άρτα αποκτά για πρώτη φορά το δικό της ποδηλατόδρομο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..