ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άρτα Γιώργος Πεπώνης: Ρεσιτάλ πιάνου και ταλέντου

Για μία ακόμη φορά ο Σύλλογος “Οι Φίλοι του Βιβλίου” διοργάνωσε μία ιδιαίτερη εκδήλωση. το ρεσιτάλ πιάνου του βραβευμένου Γιώργου Πεπώνη καταχειροκροτήθηκε από τους αρτινούς που γέμισαν την αίθουσα “ΔΙΩΝΗ” και γνώρισαν από κοντά ένα σπουδαίο ταλέντο και έναν μελλοντικό σολίστ με εξαιρετικές ικανότητες. Χειροκρότησαν ένα δικό τους παιδί, ένα αρτινόπουλο που μόλις στα 18 του χρόνια, μαθητής ακόμη της Γ Λυκείου θέτει τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Γιώργος Πεπώνης έχει ήδη ολοκληρώσει τις ωδειακές σπουδές και έχει αποκτήσει δίπλωμα πιάνου με την μέγιστη βαθμολογία και 1ο βραβείο. Προλογίζοντάς τον ο Κοσμήτορας της Σχολής Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θανάσης Τρικούπης στάθηκε στο ταλέντο του αλλά και στο γεγονός ότι ο Γιώργος Πεπώνης προέρχεται από την αρτινή κοινωνία και μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο σολίστ. Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου οι Φίλοι του Βιβλίου” Σοφία Εξάρχου αφιέρωσε την εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. στη διοργάνωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα” με bazaar που λειτούργησε στο χώρο της εκδήλωσης. Η εκπρόσωπος του Συλλόγου Βάσω Ψυχογιού μίλησε για τους σκοπούς και τους στόχους της “Φλόγας” που 40 χρόνια τώρα προσφέρει τεράστιο έργο στα γενναία παιδιά που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο νομοσχέδιο που συζητείται αυτές τις μέρες στη Βουλή και αφορά την απόσχεση και διοικητική αυτοτέλεια των οικολογικών τμημάτων των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων που στεγάζονται στο “Ελπίδα”. “Κινητοποιηθήκαμε ώστε να αποτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση των ογκολογικών τμημάτων αλλά δυστυχώς θα γίνει” τόνισε. Ο Γιώργος Πεπώνης αποθεώθηκε από το κοινό του ερμηνεύοντας έργα των Μπετόβεν, Σοπέν, Ραχμάνινωφ και Μίκη Θεοδωράκη. μια ιδιαίτερη βραδιά από τους “Φίλους του Βιβλίου” που πάντα επιλέγει ξεχωριστές θεματικές για τις εκδηλώσεις που παρουσιάζει στο αρτινό κοινό.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Στο Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020 η αποκατάσταση-ανάδειξη του Οθωμανικού Λουτρού Κάστρου Ιωαννίνων

Κώστας Παππάς

Πρόγραμμα Υποδοχής αποτμήματος Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου του Χαμακιώτου

Κώστας Παππάς

Ζωντανά η παρέλαση 25ης Μαρτίου στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..