ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψώνιζε στην Άρτα με πλαστά χαρτονομίσματα

Εξιχνιάσθηκαν υπόθεση συναλλαγής με αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα καθώς και μία απόπειρα που έγιναν σε περίπτερο στην πόλη της Άρτας
Για τις παραπάνω υποθέσεις ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα
Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση συναλλαγής με αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα καθώς και μία απόπειρα, που έγιναν σε περίπτερο στην πόλη της Άρτας.
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες (27-05-2020) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος πρωινές ώρες της 22-05-2020 μετέβη σε περίπτερο στην πόλη της Άρτας όπου πραγματοποίησε συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα των -20- ευρώ, ενώ βραδινές ώρες της 25-05-2020 επιχείρησε εκ νέου να πραγματοποιήσει συναλλαγή με τον ίδιο τρόπο στο παραπάνω περίπτερο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -10- ναρκωτικά χάπια για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής καθώς και -87,6- γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Επίσης, κατασχέθηκε το αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας -20- ευρώ, το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Προσποιούμενος τραπεζικό υπάλληλο έπεισε 61χρονο να καταθέσει στο λογαριασμό του 5.200€

Κώστας Παππάς

Αρτινός συνελήφθη με διεθνές ένταλμα για ανθρωποκτονία στην Αμφιλοχία

Κώστας Παππάς

Κρούσματα σήμερα: 7.805 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 91 θάνατοι και 575 διασωληνωμένοι

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..