ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φωτογραφική έκθεση «Παρόντες» στο Μουσικό Σχολείο Άρτας

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας έχει την χαρά να φιλοξενεί στον χώρο του, από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, την φωτογραφική έκθεση «Παρόντες». Η συγκεκριμένη έκθεση παρουσιάστηκε στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας « επιλέγω να ζω » που διοργάνωσε η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης. Το Οικοτροφείο «Αίολος» της Ε.Ψ.Ε.Π σε συνεργασία με τον φωτογραφικό σύλλογο Άρτας «ΦωτΟΑρτ» επέλεξε 20 φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται συναισθήματα, προσωπικότητες και σχέσεις εμπιστοσύνης των ενοίκων με τα πρόσωπα αναφοράς τους και με μέλη της φωτογραφικής ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον χώρο του σχολείου οι μαθητές, αφού περιηγηθούν και παρατηρήσουν τα μοναδικά στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή των ενοίκων της δομής, προβληματίζονται και συζητούν πάνω σε σχετικά ζητήματα και εκφράζουν τις σκέψεις τους.
Το Μουσικό Σχολείο Άρτας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον «Αίολο» και την «ΦωτΟΑρτ» για την συνεργασία και την τιμητική τους προσφορά στο σχολείο μας.
Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί
Παναγιώτης Γιαννούτσος
Κωνσταντίνα Τόλη

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Καθαρισμοί και αποψιλώσεις ιδιοκτησιών

Κώστας Παππάς

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών για το 2020 έρχεται στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για τον Ιούλιο 2019 στην Ήπειρο

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..