• Home
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Τραγωδία στην Αραβική Θάλασσα: Νεκρός Έλληνας ναυτικός έπειτα από φωτιά σε πλοίο
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Αραβική Θάλασσα: Νεκρός Έλληνας ναυτικός έπειτα από φωτιά σε πλοίο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων της Ινδίας, ώστε να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε ελληνικής σημαίας πλοίο, ενώ έπλεε στην Αραβική Θάλασσα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες νεκρός είναι ένας 55χρονος ναυτικός, ο Α’ μηχανικός του πλοίου και τραυματίας, ο Β΄’ μηχανικός, ένας 26χρονος.
Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη», το οποίο κατευθυνόταν, κενό φορτίου, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη Βόρεια Αφρική και έχει πλήρωμα 18 άτομα, εκ των οποίων οι πέντε είναι Έλληνες.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 4:00 ώρα Ελλάδος και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για τραυματίες ή για το εύρος των ζημιών.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Μετάλλαξη Όμικρον: Σε μίνι lockdown η Γερμανία – Τι μέτρα ανακοίνωσε ο Σολτς

Κώστας Παππάς

Νέα Ζηλανδία: Πέντε οι νεκροί από την έκρηξη ηφαιστείου – Θρίλερ με τους αγνοούμενους

Κώστας Παππάς

UNESCO: Διασώστε τη Βενετία – Εφαρμόστε το σχέδιο «Μωυσής»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..