• Home
  • ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
  • Το Castillo bar φιλοξενεί για το τριημερο 14-15-16/11 τις εξής εκδηλώσεις
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το Castillo bar φιλοξενεί για το τριημερο 14-15-16/11 τις εξής εκδηλώσεις

Πέμπτη 14/11
Η ομάδα Stand Up κωμωδίας “Act Out” των Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το “Μαιευτήριο Comedy Club” της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει μια βραδία ανοιχτού μικροφώνου Stand Up κωμωδίας στο Castillo! Μια βραδιά για fan της κωμωδίας, του γέλιου και του πιθανου public shaming που θα υποστούν οι θαρραλέοι μας κωμικοί. Ο κάθε κωμικός θα παρουσιάσει ενα πεντάλεπτο κείμενο με καινούρια, προτότυπα και (ας ελπίσουμε) ξεκαρδιστικά αστεία!Παρουσιάζει ο Παρουσιάζει ο Giuseppe Vieri!

Παρασκευή 15/11
Οι Souled Out -ένα πενταμελές μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη που σχηματίστηκε στα τέλη του 2013 με σκοπό να εξερευνήσει τους ήχους της soul/r’n’b μουσικής- εμφανίζεται την Παρασκευή 14/11 στο Castillo.Χαρακτηριστικά της μπάντας είναι τα, γεμάτα κέφι, χορευτικά live όπου κανείς μπορεί να αφεθεί σε ρυθμούς funk, soul, disco κ.α. παλιών και νέων επιτυχιών. Το σχήμα έχει συμμετάσχει στο opening party του In-Edit Festival στο Ολύμπιον το 2014, καθώς και στο πάρτυ τελετής λήξης του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με μεγάλη επιτυχία

Σάββατο 16/11
Ο Βασίλης Καζούλης στο Castillo bar! Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα.
Έχει υπογράψει κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια, όπως “Φανή”, “Αν ήσουν άγγελος”, “Κάτι να γυαλίζει”, “Αεροπλάνα”, “Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό”, “Κοπέλες για λίγο”, “Βορινό λιμάνι”, “Τα φιλιά του Αυγούστου” κ.α.
Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να «φορτίζει τις μπαταρίες του» και να συνεχίζει…
Στο πρόγραμμά του πάντα και πολλές αγαπημένες διασκευές από τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών (Beatles, Rolling Stones, Animals, Dylan, Cohen κ.ά.) με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.
Ο τραγουδοποιός Γιώργος Αετόπουλος κατάγεται απ΄ τη Δράμα και ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Έχει στο ενεργητικό του τρεις δισκογραφικές δουλειές «΄Ότι Αρχίζει να Κυλά» 2002 (Universal Music), «Μαύρο Κρασί» 2007(Impact/ Legend) και « Η Ζωή μου Γελά» 2013, από την εταιρεία του Δημ. Ζερβουδάκη «Κύμα Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος τριών συγκροτημάτων, «Κράμα», «Χρώμα» και «Αναβράζοντα Δισκία», με αρκετές διακρίσεις . Έχει γράψει μουσική για το θέατρο ενώ για κάποια χρόνια υπήρξε και ραδιοφωνικός παραγωγός.
Συνεργάστηκε με εξαιρετικούς μουσικούς και δημιουργούς όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Νίκος Ζιώγαλας , ο Δημήτρης Μητσοτάκης («Ενδελέχεια»), ο Γιάννης Μήτσης, κ.α. και έχει τραγουδήσει σε δίσκους των “De Facto” , των “May Day ” και του Βασίλη Σιοκορέλη.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Όλη η Πρέβεζα μια μεγάλη παρέα για την Αποκριά!

Κώστας Παππάς

Πάργα:Ο Άγιος Βασίλης έρχεται από την ………παραλία!!!

Κώστας Παππάς

“Θερινό Σινεμά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας”

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..