ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το τελευταίο “αντίο” στον Βασίλη Καρατσιώλη

Σε κλίμα συγκίνησης, οι αρτινοί αποχαιρέτησαν το πρωί της Μ. Δευτέρας τον Βασίλη Καρατσιώλη. Η Εξόδιος Ακολουθία εψάλλει στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου από τον Μητροπολίτη Άρτας κ.κ Καλλίνικο και τον πρώην Μητροπολίτη Άρτας κ.κ Ιγνάτιο.

“Ήταν ο τελευταίος μιας γενιάς αρτινών ευπατριδών» είπε στον επικήδειο λόγο του ο Γραμματέας του Δ.Σ του Μ/Φ Συλλόγου «Ο Σκουφάς» Κώστας Κωσταβασίλης.
Ο ιατρός Βασίλης Καρατσιώλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα. Την αγάπησε πολύ και την υπηρέτησε από πολλές θέσεις.
Ως γιατρός στο ΙΚΑ αλλά και στο δικό του ιατρείο, στο ισόγειο του σπιτιού του, η πόρτα ήταν πάντα ανοιχτή.
Ως Πρόεδρος του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς» για 18 χρόνια, ανέπτυξε πλούσια πολιτιστική δράση.
Ως Αντιδήμαρχος Αρταίων στο πλευρό του στενού του φίλου, αείμνηστου Δημάρχου Αρταίων Κ. Βάγια.
Ως Πρόεδρος της αγαπημένης ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Άρτας
Ως Εκκλησιαστικός Επίτροπος στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου.
Ως εξέχων αρτινός που τίμησε την πόλη του με την παρουσία του σε κάθε κοινωνική, πολιτιστική εκδήλωση, πάντα ευγενικός και χαμογελαστός.


Το πρωί της Πέμπτης, ο Βασίλης Καρατσιώλης έκανε την τελευταία του βόλτα στον πεζόδρομο της Σκουφά, απέναντι από τον αγαπημένο του Σύλλογο, όπου η ελληνική σημαία κυματίζει μεσίστια, σε ένδειξη πένθους για τον Επίτιμο Πρόεδρο και εκεί ήταν όλοι για να του πουν το τελευταίο «αντίο».
Οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμπολίτες του, όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για τον εκλιπόντα.


Στεφάνια έστειλαν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και ο σύζυγός της. Άλλωστε, με την Υπουργό «συναντήθηκαν» και ως «αντίπαλοι» στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα πρώτα βήματα της κας Γεροβασίλη στην Τ.Α
Ο Δήμαρχος και το Δ.Σ Αρταίων, η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Άρτας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ Άρτας (πρώην ΙΚΑ) και βέβαια το club ΑΕΚ Άρτας. Ήταν φανατικός ΑΕΚτζης.


Τους επικήδειους εκφώνησαν: η ανιψιά του Σπυριδούλα Χουλιάρα, ο Γραμματέας του Μ/Φ Συλλόγου «Ο Σκουφάς» ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο πρώην Μητροπολίτης Άρτας κ.κ Ιγνάτιος.

Καλό Ταξίδι Πρόεδρε…

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συνελήφθησαν ιδιοκτήτης καταστήματος και ένας παίκτης τυχερών παιχνιδιών στην Άρτα

Κώστας Παππάς

Στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Άρτας ο Χριστόφορος Σιαφάκας

Κώστας Παππάς

Ειδικοί φρουροί: Αυτοί είναι οι 1.500 που διορίζονται στην ΕΛΑΣ

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..