ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «επιτελικό παρακράτος» αντεπιτίθεται

Με αφορμή τα ολοένα και συχνότερα δημοσιεύματα στον Τύπο για τις Μεθοδεύσεις στην Προκήρυξη του Διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες, κάνοντας μάλιστα ορισμένα λόγο για «μίζα εκατομμυρίων», το επιτελικό παρακράτος περνά στην αντεπίθεση!
Ο κος Χρυσοχοΐδης σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας για την αδικαιολόγητη επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητεςπροέβη σε μια πρωτοφανή, αήθη και συκοφαντική επίθεση σε βάρος της προηγούμενης Κυβέρνησης.
Μη μπορώντας να εξηγήσει γιατί το πρώτο του μέλημα, τις πρώτες κιόλας μέρες που ανέλαβε το Υπουργείο, ήταν η ακύρωση του διαγωνισμού και γιατί στο νέο διαγωνισμό που επαναπροκήρυξε φέρεται να εισήγαγε «φωτογραφικές» προδιαγραφές που μειώνουν τον ανταγωνισμό και αυξάνουν το κόστος, ο κος Χρυσοχοΐδης, έπραξε το αδιανόητο.
Άφησε αιχμές για δήθεν καταγγελίες κατά του διαγωνισμού ΣΥΡΙΖΑ …7 μήνες μετά την ακύρωσή του ενώ ταυτόχρονα τις χαρακτήρισε «μη σοβαρές».
Αν και κλήθηκε επανειλημμένα και κατηγορηματικά να καταθέσει όποια τυχόν στοιχεία διαθέτει κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ουδέν κατέθεσε.
Άρα είτε:
οι επιστολές ήταν ασόβαρες ή ανυπαρκτες και στριμωγμένη η Νέα Δημοκρατία απλά πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα

ο κος Χρυσοχοϊδης οφείλει να τις προσκομίσει αμέσως.
Πάντως αν κάποιοι οφείλουν να φοβούνται τον Εισαγγελέα, αυτοί ανήκουν στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας…

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Όλγα Γεροβασίλη: Και σταθερή προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, μακράς πνοής και δικαιοσύνη παντού

Κώστας Παππάς

Σύμφωνη γνώμη Ε.Υ.Δ. για τη Λειτουργία Κέντρου Ενημέρωσης του Φορέα Αμβρακικού Κόλπου – Λευκάδας

Κώστας Παππάς

Δημοτική ολομέλεια του Κινήματος Αλλαγής Άρτας με κεντρικό ομιλητή τον Σωτήρη Ζαρπαλα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..