ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέλος ο Τσάβι Πασκουάλ από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ, καθώς η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία.

Στηρίχθηκε όσο λίγοι, όμως τα άσχημα αποτελέσματα στη EuroLeague 2018/19 και η κακή εμφάνιση κυρίως στα εκτός έδρας ματς, οδήγησαν τον Τσάβι Πασκουάλ εκτός Παναθηναϊκού. Οι παράγοντες του Πρωταθλητή Ελλάδας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια μεγάλη αλλαγή και τελικά αυτή αφορούσε τον “καπετάνιο” της ομάδας, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2016 και μετά από την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου αναζητεί τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.
Ο Καταλανός είχε χάσει εδώ και καιρό την καλή επικοινωνία που είχε χτίσει με τους αθλητές του, δεν βρήκε λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και από τη στιγμή που η οκτάδα άρχισε να γίνεται όλο και πιο δύσκολος στόχος, αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από το πόστο του παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Προπονητής έως το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γιώργος Βόβορας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

«Εν ΝικοπόλειΆκτια 2021»

Κώστας Παππάς

Α.Ε. Δόξας Πύρρου Άρτας – Μεταγραφές

Κώστας Παππάς

Ποδοσφαιρικός Αγώνας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..