• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Συνελήφθη ο 64χρονος που σκότωσε τον 17χρονο – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω», λένε οι συγγενείς του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο 64χρονος που σκότωσε τον 17χρονο – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω», λένε οι συγγενείς του

Συνελήφθη ο 64χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο Ρομά στη Μεσσηνία, με την δική του πλευρά να υποστηρίζει ότι εισέβαλε στην ιδιοκτησία του μαζί με άλλους δυο Ρομά και τους συγγενείς του νεαρού να λένε πως απλά έκοψε φρούτα από δέντρο.
Παράλληλα, η Αστυνομία προχώρησε και στην προσαγωγή των νεαρών που ήταν μαζί με τον δολοφονηθέντα,στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται, για το τι συνέβη ακριβώς και ο 17χρονος Ρομά βρέθηκε νεκρός μετά από πυροβολισμούς με καραμπίνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην κοινότητα Πιπερίτσα, στην περιοχή της Μεσσήνης. Μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 17χρονος Ρομά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο νεαρός έπεσε νεκρός από τα πυρά του ιδιοκτήτη όταν ο 17χρονος μπήκε στο σπίτι του. Πάντως, όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του 17χρονου, συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά και στην Μεσσήνη, ενώ η Αστυνομία έλαβε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία.
Μάλιστα, η οργή για τον θάνατο του παιδιού είναι μεγάλη με πολλούς να αναφέρουν ότι θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Όπως βλέπετε και στο βίντεο, ένας κάτοικος της περιοχής δήλωσε στην κάμερα του eleftheriaonline.gr ότι «θα γίνει μακελειό. Θα πάρουμε και εμείς το αίμα μας πίσω».

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Προσοχή νέα απάτη: Αλλάζουν τις κάρτες sim σε κινητά τηλέφωνα και αρπάζουν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Κώστας Παππάς

Γηροκομείο στα Χανιά: Ψάχνουν τις διαθήκες των ηλικιωμένων – Συγκλονίζουν οι καταγγελίες

Κώστας Παππάς

Επίθεση με βιτριόλι: Σε ποια φάση βρίσκεται η ανάκριση – Τα στοιχεία για το κινητό και την τσάντα της 35χρονης

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..