• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνάντηση Χρ. Τσιρογιάννη με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη θεοδωρικάκο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Χρ. Τσιρογιάννη με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη θεοδωρικάκο

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη θεοδωρικάκο είχε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, στο πλαίσιο της συνάντησης του Υπουργού με Δημάρχους της Ηπείρου

Επίκειται σύσκεψη στην Αθήνα για θέματα της Άρτας

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, είχαν οι Δήμαρχοι της Ηπείρου, στα πλαίσια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ιωάννινα.
Η συζήτηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, είχε ως βασικό αντικείμενο τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τους Δήμους της Ηπείρου και τα μέτρα και τις πολιτικές που θα αναπτύξει το Υπουργείο Εσωτερικών για να στηρίξει τους Δήμους και τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης.

Με αφορμή την συνάντηση ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που αφορούν στην καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Αρταίων.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι εξετάσθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και αναζητήθηκαν τρόποι επίλυσής τους με τη συμβολή και συνεργασία του Υπουργείου και των Δήμων. Παράλληλα τονίστηκε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι χώρος που προσφέρεται για συνεργασίες.
«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Θέσαμε στον Υπουργό βασικές προτεραιότητες του Δήμου μας στις οποίες μπορεί το Υπουργείο να δώσει άμεσα λύσεις. Αναμένουμε τις ενέργειες του, ώστε να προχωρήσουμε και να επιλύσουμε πολύ σημαντικά θέματα για την Άρτα» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης ενώ ζήτησε από τον Υπουργό μια νέα συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα για να συζητήσουν εκτενέστερα τα ζητήματα της Άρτας, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος κάλεσε τον Υπουργό για μια επίσκεψή του στην Άρτα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Περιφέρεια Ηπείρου για τον Δήμο Αναγνωστάκη

Κώστας Παππάς

Έμπρακτη και ουσιαστική η συνδρομή της Περιφέρειας στη λειτουργία των νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Δήλωση της Ζήνας Μαλεζάγια την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..