• Home
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνάντηση Παπαγιάννη με την 3η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Παπαγιάννη με την 3η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παπαγιάννης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 3η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα. Η 3η Περιφερειακή Διοίκηση έχει ως περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ιθάκης, Λευκάδας, Κέρκυρας, Αιτωλοακαρνανίας επί των ακτών της βορείως της άκρας Πετηνάρι, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.
Ο κ. Παπαγιάννης ενημερώθηκε από τους λιμενικούς για τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν καθημερινά κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και τους μετέφερε την βούληση και δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να σταθεί δίπλα στα σώματα ασφαλείας παρέχοντάς τους την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και ουσιαστική στήριξη προκειμενου να ανταποκρίνονται με επάρκεια στα καθήκοντά τους.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανακοίνωση Δήμου Αρταίων αναφορικά με την ανακοίνωση του ΔΣ Εργαζομένων του Δήμου Αρταίων: Οι ποινές υπεβλήθησαν σε εργαζόμενους με ανάρμοστη συμπεριφορά και με άδεια από την «σημαία».

Κώστας Παππάς

Εγκρίθηκε η Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Ανάγκη ολοκλήρωσης του δρόμου Αθαμάνιο – Θεοδώριανα

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..