• Home
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Συμπαράσταση σε καθαρίστριες και αλιείς από το Δ.Σ Αρταίων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπαράσταση σε καθαρίστριες και αλιείς από το Δ.Σ Αρταίων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων με ομόφωνη απόφασή του στηρίζει τις συμβασιούχες καθαρίστριες των 12 Δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου Αρταίων στη δικαστική διεκδίκησή τους για μονιμοποίηση στην εργασία τους. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία και τη δουλειά που κάνουν στους παιδικούς σταθμούς. Για αυτό το λόγο τις στηρίζουμε και ευελπιστούμε στην δικαίωσή τους» ανέφερε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων με ψήφισμά του στηρίζει και τις προσπάθειες των συνεταίρων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Ανέζας-Τσουκαλιού-Ροδιάς για τη μίσθωση του Δημόσιου Ιχθυοτροφείου «Τσουκαλιό» και μετά τη λήξη της στις 28 Φεβρουαρίου με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης της εκμετάλλευσης των εγκαταστάσεων του ιχθυοτροφείου από την Περιφέρεια Ηπείρου.
«Όλοι μας θα πρέπει να στηρίξουμε τις 45 οικογένειες των συνδημοτών μας που αποτελούν τα μέλη του Συνεταιρισμού, ο οποίος με σεβασμό στο περιβάλλον είναι ο μόνος Φορέας που έχει συντάξει οικονομοτεχνικές μελέτες για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και των παραγόμενων αλιευμάτων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ψήφισμα.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Άρτας – Δελτία Μετακίνησης ΑμΕΑ

Κώστας Παππάς

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο Βούλγαρων που κατηγορούνται για απόπειρα απαγωγής

Κώστας Παππάς

Αδιανόητη τραγωδία: Δύο νεκροί και 4 τραυματίες από τροχαίο με τρία αυτοκίνητα και αγέλη αγριογούρουνων

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..