ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για ηρωίνη στην Άρτα

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Τρίτης στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 41χρονος άνδρας και μία 27χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 41χρονος ως οδηγός και η 27χρονη ως συνοδηγός και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της 27χρονης μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους -61- γραμμαρίων, την οποία προόριζαν για διακίνηση.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη στην Άρτα και ένας ακόμα 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς παραχώρησε το ανωτέρω αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και τη διακίνηση των ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,9) γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Ανταλλακτικά αυτοκινήτου για υψηλές αποδόσεις – Ποια είναι και πως βοηθούν το όχημά σας

Κώστας Παππάς

Χωρίς πρωτοχρονιάτικο λαχείο μετά 92 χρόνια, λόγω κορονοϊού

Κώστας Παππάς

Μήνυμα Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικου για την 25η Μαρτίου

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..