• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Σήμερα η δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Στο εδώλιο οι εννέα κατηγορούμενοι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήμερα η δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Στο εδώλιο οι εννέα κατηγορούμενοι

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η πολυαναμένομενη δίκη για τα βασανιστήρια σε βάρος του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη και στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων θα καθίσουν οι εννέα νεαροί συμφοιτητές του από 20 ως 24 ετών.
Όλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικών βλαβών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή, γεγονότα τα οποία συνέβησαν πριν από τον θάνατό του.
Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο αφορά στα καψόνια που έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων και στα πειράγματα που είχαν μετατραπεί σε άγριο bullying και είχαν κάνει αφόρητη τη ζωή του Βαγγέλη, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε πλέον ούτε να βγει από την πόρτα του δωματίου του ή να κάνει ντους με την ηρεμία του.
Κι όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησής του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.
Τελικά, εξαφανίστηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 για να βρεθεί νεκρός 37 μέρες μετά, στις 15 Μαρτίου, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Το «Followgreen Αpp», είναι εδώ! Ο Δήμος Αρταίων κοντά σου, όπου κι’ αν βρίσκεσαι.

Κώστας Παππάς

Εισήγηση Βασίλη Τσίρκα για το νομοσχέδιο του Υπ. Δικαιοσύνης “Κύρωση του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας”.

Κώστας Παππάς

Χρ. Σιαφάκας: «Η προσπάθεια των ανθρώπων του αθλητισμούχαίρει του σεβασμού και της αναγνώρισή μας»

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..