• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Πρέβεζα: Η στιγμή που εκατοντάδες ψάρια αρχίζουν να πετάγονται από τη θάλασσα στη στεριά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρέβεζα: Η στιγμή που εκατοντάδες ψάρια αρχίζουν να πετάγονται από τη θάλασσα στη στεριά

Τα ψάρια πηδάνε από τη θάλασσα στη στεριά. Η εξήγηση πίσω από τις άκρως εντυπωσιακές εικόνες του βίντεο…
Με τεράστια κοπάδια ψαριών γέμισε το λιμάνι στην Πρέβεζα. Ο αριθμός τους ήταν τόσο μεγάλος που αρκετά από αυτά βγήκαν μέχρι τη στεριά. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φαινόμενο, αλλά, τουλάχιστον για την Πρέβεζα, είναι κάτι αρκετά σύνηθες, αυτή την εποχή.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για κοπάδι από φρίσσες, που μοιάζουν με τις σαρδέλες και κυνηγημένα από άλλα μεγαλύτερα ψάρια φτάνουν να πηδήξουν μέχρι την προκυμαία, μέσα στον πανικό τους για να γλιτώσουν.
Τις εικόνες κατέγραψαν για ακόμα μία χρονιά κάτοικοι της περιοχής και τις τελευταίες ώρες, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Βέβαια δεν έλειψαν και αυτοί που επιστράτευσαν σακούλες για να τα μαζέψουν, αν και τα συγκεκριμένα ψάρια, σύμφωνα με τους Πρεβεζάνους έχουν πολλά κόκαλα και δεν είναι νόστιμα σαν την σαρδέλα.
Το φαινόμενο κορυφώνεται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους τουρίστες οι οποίοι βλέπουν ξαφνικα εκατοντάδες ψάρια να βγαίνουν στην στεριά.

Λιμάνι Πρέβεζας, τα ψάρια βγαίνουν από τη θάλασσα

Συνέβη στο Λιμάνι Πρέβεζας, τα #ψάρια πήδηξαν έξω από τη θάλασσα!! το βίντεο τράβηξε ο Αχμετ Καν που ήταν εκεί με το σκάφος του⚠ Περισσότερα βίντεο εδώ: https://www.facebook.com/FishingInGreece/

Δημοσιεύτηκε από Fishing In Greece στις Κυριακή, 26 Μαΐου 2019

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Συλλογή τροφίμων πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Άρτας

Κώστας Παππάς

Κοροναϊός: Ξεκινούν τα διαδικτυακά μαθήματα για τους μαθητές Γ’ Λυκείου

Κώστας Παππάς

Μια απόδειξη αγοράς των ρούχων πρόδωσε τον δολοφόνο του Μακρή

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..