• Home
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Πέθανε από τον κοροναϊό ο πρώην πρόεδρος του ALPHA Μανώλης Μαλέλης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε από τον κοροναϊό ο πρώην πρόεδρος του ALPHA Μανώλης Μαλέλης

Ο 64χρονος Μανώλης Μαλέλης είναι ένα από τα θύματα του κοροναϊού στη χώρα μας. Υπήρξε πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA κατά το παρελθόν.
Όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA στο δελτίο ειδήσεων, ο Μανώλης Μαλέλης, 64 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή χθες από τον κοροναϊό, στην Θεσσαλονίκη όπου και ζούσε το τελευταίο διάστημα. Υπήρξε πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Alpha, ενώ εργάστηκε σε διάφορα πόστα του υπουργείου εξωτερικών.
Ο Μανώλης Μαλέλης, με καταγωγή από την Φλώρινα, υπήρξε και παράγοντας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος μάλιστα, τον αποχαιρέτησε με ένα tweet, γράφοντας: Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος. Καλό ταξίδι Μάνο…»

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του 15χρονου Αρτινού μαθητή που υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο λόγω ξυλοδαρμού από συμμαθητή του.

Κώστας Παππάς

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άρτας – Κλιμακώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντεργατική επίθεση

Κώστας Παππάς

Μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό στα σφαγεία

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..