• Home
  • ΥΓΕΙΑ
  • Ο Ιατρικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας για τη η δράση προληπτικής ιατρικής στο Δήμο Άρτας
ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΓΕΙΑ

Ο Ιατρικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας για τη η δράση προληπτικής ιατρικής στο Δήμο Άρτας

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» σε συνεργασία με εθελοντές γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας και με εθελοντές οδοντιάτρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας, ολοκλήρωσαν τη δράση προληπτικής ιατρικής στο Δήμο Άρτας παρέχοντας δωρεάν 453 ιατρικές/οδοντιατρικές προληπτικές εξετάσεις σε παιδιά/μαθητές του Δήμου μας, από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2019.
Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε προληπτικό Παιδιατρικό, Οφθαλμιατρικό, Ωτορινολαρυγγολογικό και Οδοντιατρικό έλεγχο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά όλους τους εθελοντές ιατρούς και οδοντίατρους μέλη του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας αντίστοιχα, που συμμετείχαν στην ανωτέρω δράση ανιδιοτελώς, κλείνοντας τα ιατρεία τους και θυσιάζοντας από τον προσωπικό τους χρόνο για να προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να εξεταστούν με αξιοπρέπεια και σεβασμό.
Η βοήθειά τους υπήρξε πραγματικά πολύτιμη, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της δράσης.
Ευχαριστούμε το Χαμόγελο του Παιδιού και το προσωπικό του «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» για την άριστη συνεργασία καθώς επίσης εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στον Ερυθρό Σταυρό και σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση και βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο για την υλοποίηση της , της οποίας κύριος στόχος ήταν να μας ευαισθητοποιήσουν ως προς την προληπτική ιατρική/οδοντιατρική.

Εκ του Ι.Σ Άρτας Εκ του Ο.Σ. Άρτας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ι.Σ ΑΡΤΑΣ                                                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Σ ΑΡΤΑΣ
ΧΑΡΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                                                       ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

Ακολουθήστε το arta2day.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Related posts

Σε δημοπρασία έως 19 Ιουλίου, η μελέτη πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αρταίων

Κώστας Παππάς

Στην 4η Πανελλήνια συνάντηση Μονοπατιών συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου

Κώστας Παππάς

Τέλος οι ενημερώσεις για την πανδημία, στο τραπέζι η τέταρτη δόση για τους ηλικιωμένους

Κώστας Παππάς

Ο ιστότοπος arta2day.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.. Αποδοχή Περισσότερα..